FrIeNd

Thursday, 17 May 2012

BULAN 5 IS AWESOME DAY..:D

Assalamualaikum...
hai semua...dh lama fifah tk edit blog + tulis entry....wink-2,..al maklum lah PMR dh nk dekat... 17 mei nih periksa pertengahan tahun....busy sgt-2...bulan nih baru first bukak blog n baru bukak..tengok semua dh baru...haiyaa...dh lah aku baru je dlm blog nih..umm...k aku terima apa saja yg baru dlm blogger nih...
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_

_

ok fifah nk cita pasal HARI IBU....ade setengah kata haram....tpi kn kalo kita pasang niat yg baik haram ke??*k fifah tk tahu,,coz fifah bukan ustazah,...:D ermm,,,kalo kita pasang niat nk gembira kn ibu kita boleh kn...to my mom...SELAMAT HARI IBU....terima kasih kerana selama nih jaga kakak didik kakak jadi manusia yg baik..terima kasih kerana lahir kn kakak....terima kasih jaga kakak bagai MENATANG MINYAK YG PENUH*betulkn pribahasa tuh?..mama lah IDOLA kakak,...CIKGU kakak..USTAZAH kakak,,..CHEF kakak...DOKTOR kakak...yu are everything for me...:Dseriusly I LOVE YOU MOM.. ><.."kau ada di kala ku suka,,di kala ku duka,,setiap tangisan dn juga ketawa,,kau ada dikala ku perlu setia menemani ku, pegang erat tangan ku bila aku jatuh..,kaulah yg selalu,,selalu menemaniku mendengar kisah pahit manis hidup ku..kau lah yg satu menjadi MAMA ku..:D "I LOVE YOU DOUBEL TRIPEL!!!
hehe ....



I AM SO LUCKY TO HAVE YOU....I LOVE YOU MOM!

kasih sayang seorg ibu kepada anak tidk boleh diganti..
thanks mom....sayang mama... <3

_
_
_
_
_
_
_
_

_
_
_
_
_
_

okeyh abis cita pasal hari ibu....now cita pasal bufday fifah pulak...bufday fifah hari nih...16 MEI...siriusly tdi kt sek ramai gila yg ucap,,,thanks korang...gembira sgt aku...wink-wink...for my akak angkat iaitu kak iqa thanks tau bgi teddy bear,,,comel sgt teady bear tuh...:D...hhaha..n thanks kt qila gak coz bgi coklet....n THANKS FOR YU ALL YG WISH BUFDAY FIFAH HARI NIH....ohsem sgt...^__^....jom kita tengok gamba-2 masa bufday fifah..:D
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_


thanks to syafiqah...kak iqa ,,aqilah n ain coz ari ni happy kn saya..^__^
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_

HAPPY TEACHERS DAY...TERIMA KASIH CIKGU!!JASA MU AKAN KU KENANG,,,:D
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_

 _
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_

THANKS KAK FARA BAGI PINJAM KAMERA TU >_<
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_

sayang korang.. <3


 _
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
THANKS AKAK N QILA FOR THE HADIAH TUH.




_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_


ABAIKAN TUDUNG AKU YG SERABAI GILA TU..=_='_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_

SELAMAT HARI GURU,,
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_


oke sampai sini sahaja entry kli ni...kn nnti tulis panjang-2 kn tk siap...tulis entry ni mengambil masa selama 4 hari....haiya..=_='...lagi sekali fifah nk ucapkn TERIMA KASIH KEPADA KORANG YG WISH HAPPY BIRTHDAY KT FIFAH...n lastly
_
_
_
_
_
_
_
_


thanks kak wawa a.k.a NAJWA LATIF coz sudi bergambar dgn fifah....pada fifah nilah hadiah paling bermakna tahun nih..:D..seronok sgt dpt jumpa die..


YANG BENAR,
NUR'AFIFAH

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK NUR AFIFAH N F N F,,,,