FrIeNd

Sunday, 7 June 2015

THANK YOU!

Assalamualaikum n hye semua!

lama tk tulis entry.. lama sangatttt hmm so now bulan 6... banyak perkara suka duka aku lalui .. bnyak perkara yg tidak diingini n yg diingini berlaku.. :) Redha itu perlu :) so back to topic? ok firstly i want to say thank you to all my friends my squad coz selama ni ada dgn aku tk kira aku susah or senang.. Moment with uolllss memang awesome... The greatest gift of life is friendship, and I have received it. yeahhh..  My squad team is SyaQiLiPah.. haa gabungan nama yg menjadi.. xD ahahahaha
Syakira + Aqilah + Alia + Afifah = SyaQiLiPah .. 2 tahun kenal dieorg sgtlah best.. ><

















so this is my squad.. my inspirasi .. my cikgu bila tgh berderau darah nak jawab cikgu FO ( cikgu kimia) punya soalan.. haaa rindu ckgu..hahaha.. my kawan share jawapan time test addmath.. *k addmath susah* my friend bila pergi kantin beli makanan n pastu jeling jeling org tk tentu hala... hahahaa.. if kena marah dgn ckgu,, kami lah yg akan buat muka annoying.. hohohoho.. bila sorang sakit yg 3 lagi ambil berat.. bila 2 sakit 2 lagi ambil berat bila 4 sakit esoknya sek salah seorg akan tk dtg sek,, hahaha sweet moment beb xD bila tk siap hw memasing gelabah pinjam buku org,, gelabahnya mcm jap agi kena bom je sekolah tu.. *k tu tipu* hahaha .. hmm tp tu semua TAHUN LEPAS N LEPAS.. now memasing dh ada jalan memasing.. dah SUSAH nak jumpa.. SUSAH.. klo dpt jumpa tiap hari lagi memang awesome lah.. susah nak berempat lg,, alia dh kt JB lps ni ada lgi yg menyusul.. hmm its hard beb.. For me its hard to choose friends like you all .. so we meet masa RAYA nnti lah :) janji tau cukup 4 org.. :) Janji? ok good.. :)

Ok before fifah undurkan diri sorang lg kawan yg mcm my squad... sapa lagi kalau bukan jebnyit... hahaha k gurau je... hmm hmm...Maaf sbb tk dpt dtg giat lagi..huaa.. nama dia Jehan Adiba... thats my friend masa kt giatmara.. kawan yg selalu madah ajak jahit ,,..jahit dh lah laju.. hmm aku?? jahit tetas jahit tetas.. its hard beb.. hahaaha.. thank you be my friend my awesome friend .. nnti ada rezeki kita jumpa lagi! baik baik duk melaka nnti.. *bestnya melaka* melaka n ayer hitam tk jauh beb.. untung hahaaha jgnn homesick kawan.. ahahaha stay cool n humble beb.. jgn pendiam sgt.. hahahaha.. nak jadi budak akaun kena bnyak ckp.. hahahaa .. soooooooo









ok thats it... bye semuaaa... jumpa rayaaa nanti... :) Assalamualaikum



Friday, 3 April 2015

Friendship Never End :)

Assalamualaikum n hye semua? sihat? lama dh pipah tk tulis entry.. last masa raya 2013,. masa tu arwah nenek ada lg.. skrg dh tk da.. nenek i miss you.. Al-fatihah.. :'(

I miss you so much...


ok back to topic.. apa itu kawan? kawan ialah kawan yg tak makan kawan.. >< hahahaaa .. sepanjang aku hidup 17 tahun lebih nk masuk 18 ni,, aku bnyak belajar pasal kawan.. ada yang baik ada yang buruk.. biasalah manusia.. semua melakukan kesilapan,, nobody perfect in this world.. :)






Rindu time nih xD















so.. ini lah kawan harok kawan gurau,, kawan ketawa semua ah... oh ye aku ada kenal sorang budak.. nama dia jehan adiba.. aku kenal masa kt giatmara... susah beb nk campur dgn org tk kenal n nk jadi kn kawan.. lama gak ah aku nk kenal dieorg kt sana.. jehan ni kira kawan first yang aku kenal kt giat.. dia pernah ckp yyg dia kenal aku so aku mcm WHAT?? you know me?? bila? kt mna?? n jawapan dia kt tusyen.. haa?? bila masa ada budk ni kt tusyen... napa aku tak pernah nampak?? haaa gitulah.. dia stalker terhebat .. semua dia stalk... hahaha budaknya pendiam.. tapi pergh kalau saiko org.. hahahaha kalah aku.. td dia request nak aku tulis yg cun-2 pasal dia.. ok ... 

-dia baik
-peramah
-mengada
-pelik
-menyeramkan..
-pandai


hahahaha.. jeb *nicknamedia* ... dia ni pangkat adiq2.. coz dia lahir bulan 12.. haa kau lama tk lama.. penghujung tahun dia lahir.. apa lagi jeb aku nk tulis ni?? *angkat-angkat kening* aku dh tk da idea xD so ini lah budaknyaa 

so this is JEB... haahahaha * yang pakai spec*
oh ye.. ingat lgi kak iqa??? masa bulan 2 itu hari bufday dia.. Happy birthday kak iqa.. moga panjang umur murah rezeki.. good luck tahun ni stpm.. buat bebetul.. :) you're the best akak.. hhahahaha.. jgn lupa pipah disini ok? :) ..
Happy Birthday kak! :)






ok sampai sini sahaja penulisan blog yg dh lama tk ditulis.. yg dh lama tk di jenguk... bila2 ada masa InsyaAllah ada entry yg lebih menarik dri ni.. :)  sekian.. Assalamualaikum :)



Yang ikhlas :D..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK NUR AFIFAH N F N F,,,,