FrIeNd

Tuesday, 13 August 2013

RAYA ^__^


Assalamualaikum dan hye!



     Firstly teruja sgt sbb hari ni free dn boleh tulis entry :) oh ye sebelum tu dh siap HOMEWORK? belom? ok wahai adiq-2 semua sila buat hw dh nk naik sek ni.. :) then wahai akak form 5? dh baca buku? kn dh nk trial, baca buku k jgn malas-2 :) kah kah kah. *k tk lawak* ==' haa k back to topic..raya? pernah dengar? mestilah pernah kn? bnyak kali kn? now story about raya not about anything.. *amboi speaking* xD
    
     So first raya sgtlah AWESOME. best sgt dpt duit raya dpt jumpa sedara mara dpt beraya banyak rumah.. :) n yes yg gila kamera sedaramara pon ramai gak ;) dh besar semua sporting.. :') haa ni gambar raya masa tu biarlah gamba yg menceritakan segalanya :)











     see? ramai kn.. tp tk lah ramai, pada aku ni bru separuh yg balik belum semua org, diaorg dtg raya kedua, n ramai yg dh pi marhaban masa tu, so tk pe ni je yg ade tetap meriah rumah nenek.. :)

     lps raya pertama habis ,, aku pergi rumah nenek belah mama.. n yes aku sedih bila pergi sana dh tk de lagi seorg yg bergelar atok,.. kalau dulu atok yg bukk pintu rumah bila aku balik kampung.. kalau dulu aku peluk atok kuat-2 walaupon baru bapa hari tk jumpa. kalau dulu aku cium atok sampai je rumah atok.. aku pernah terfikir untuk dpt tu semua , tp tu mustahil kn? :'( tu hanya angan-2 :'( atok i miss u so much.. teringin nk salam atok nk cakap "atok selamat hari raya" teringin sgt sgt teringin!

Atok Selamat hari Raya :'( *kesat air mata* Al-fatihah ..

so ini lah kerja part time aku berposing xD hahaha ni raya belah mama n walaupon tk ramai sedara mara bila kesebelas-belas cucu nenek balik riuh satu rumah ! :D Moment yg tk dpt dilupakan :)



 






k sampai sini je.. oh btw SELAMAT HARI RAYA ! Maaf Zahir & Batin :) sorry kalau pernah terkasar bahasa ,, halal kan makan minum aku.. :') maaf lagi sekali... Assalamualaikum .. ^__^
I Wish I can write New Entry again *wakaka sepeking oi sepeking* xD kah kah kah terabur bi aku.
Yang berpuasa 6 tuh Selamat Berpuasa dan Selamat Berbuka :)

oh satu lagi.. Gajah? Happy Birthday..
moga panjang umur murah rezeki. :) belajar betul-betul..
good luck for you Life :) n  KEEP CALM AND BE STRONG GIRL :) selamat hari lahir!
dan Selamat Hari Raya maaf zahir & batin.. kosong-kosong tau :) 


 Assalamualaikum n bye semua.. :) Thanks for reading my blog thank you very much... :D

Yang Ikhlas ^__^

Saturday, 25 May 2013

16 MAY..

Assalamualaikum..
hai semua? hai? hai awak yg tgh baca tuh? hai?hari ni bru aku dpt tulis entry blog.. ==' lama kot aku tk tulis entry,, n cuti ni baru dpt tulis entry :) sebelum cuti ade exam mid-years,, as you know exam tu SUSAH GILA!!!! soalan nya senang,,, jawapan nya SUSAH!! >< k straight to the point, act aku sebenanya nk story psal 16 MAY.. you know what happen in 16 May? yes you don't know what happen,,



let's me explain what happen in 16 may, :) I was born on 16 May 1997 ,, haa that it's My BIRTHDAY ^__^ .. in same time hari guru jugak kn? :) untungkan saya? *angkat kening* ok masa 16 May tu sekolah.. n yes tk de exam!! itu yg paling best :) lps habis acara hari guru kami semua balik,, TAPI.. ade budak suruh stay kejap ,, so pipah stay lah kejap kt sek tuh :) n yes you know what happen?? budk tadi tuh dh berpakat dgn budk kelas aku nk sambut birthday aku,,. haa terharu gila :').. seriously aku terkejut gila ahh,, >< mereka yg buat aku happy sepanjang 16 May tu,, aku nk korang tahu akuu sayang korang sangat-sangat :)

 SPECIAL THANKS TO AQILAH , SYAKIRA, IKA a.k.a GAJAH COMEL , n THANKS TO AQILAH  :)  nmpak tk ade dua nma aqilah? sorang sebaya dgn aku, sorang lagi JUNIOR aku :D

MEREKA  <3
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_

muka memainkan peranan ><

budak dua org ni lah kawan susah senang aku :) Mereka sentiasa ade dgn aku,
since dari form 2 lagi diaorg kawan dgn aku,, layan kerenah aku yg kekadang ANNOYING. thanks weyh :)

-

haaa ni lah orang-2 yg tk pernah lupa birthday aku.. :D kami kenal masa form 2 belah petang..
ponteng sama-2, rehat sama-sama,, kenakan orang sama-sama,,harok sama-sama,, degil sama-sama,, tak bertugas sama-sama... anti budak sama-sam ... bila kami bergabung riuh satu kelas..
n yang paling tk boleh dilupakan,, KAMI PERNAH GADUH  :D kalau diingatkan comel gila ah kiteorg gaduh ><.. Sweet Moment that I have in my life :)

Thanks qilah bg coklat tuh :)

haa dieorg classmate aku,, from left: qila ,, sarah , aku :)
Muka aku annoying gilaaa... =='



diaorg nama sama :D junior lgi tinggi dri senior.. wakaka
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
_
Lepas je habis event hari guru,, kitaorg lepak dlm kelas... n you can see mereka buat suprise kat aku .. :') thanks weyh thanks sangat-sangat <3


Dan ini lah yang dieorang bagi kat aku.. :D Ika Qila n Syakirah Thank You for the kek..
TERHARU aku . :')
 
lepas potong kek makan kek,, kiteorg terus main calit-2 kek kat muka dan..,,,,,
INI HASILNYA


Yang pkai tudung putih tu lah Ika + mak jah + Gajah + siti + zulaika + kuat touching + Comel = KUAT SAIKO!



_



KAWAN SEJATI AMBIL BERAT MACAM SEORANG IBU.
MARAH MACAM SEORANG AYAH.
BERGURAU MACAM ADIK BERADIK.
DAN MENYAYANGI LEBIH DARI SEORANG KEKASIH. :)






A TRUE friend doesn't come and go. 
They stay , They listen ,
they're there for u during ups and downs.. ^__^

That's all,, :) Alhamdulillah siap jugak entry blog ni :) oh btw doakan nenek fifah yg skrg ade kt hospital,, doakan dia sihat selalu,, :) nenek,, fifah harap nenek kuat  :') InsyaAllah.. k lah,, nanti bebila kalau ade masa ada entry,, HAPPY HOLIDAY!! :) Sekian,, Assalamualaikum


Thursday, 28 February 2013

MAULIDUR RASUL.. :D

Assalamualaikum dan hey! ?
eh chop jwab dulu salam tu.. dah?? k terima kasih.. :D Act, sebenanya fifah nk story mory ry ry psal maulud kt sek pipah...best sgt.. sebab?? penceramah die kelakar.. :D tk mengantukkn.. memang best gile... n yg paling penting kami WARGA STI memakai baju kurung.. :D thun lps baju sek kut... -___-
ah nevermine.. yg penting BEST... k sebenarnya malas nk buat entry tp nk luang kan masa lapang kt blog apa salahnya kan?? Act,, entrynih dh 6 hari kot aku simpan... -,- huahuahua k biarlah gamba yg menceritakan segala-galanya.. :)









haa,,, k dh siap pun,, biarlah gamba yg mencerita kan segala-galanya,,, pipah dh malas nk cerita... :D n yes InsyaAllah kalau ade masa atau kerajinan datang pipah tulis new entry n edit sikit-2 blog.. :) k Assalamualaikum.. :D


pipah :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK NUR AFIFAH N F N F,,,,