FrIeNd

Friday, 3 April 2015

Friendship Never End :)

Assalamualaikum n hye semua? sihat? lama dh pipah tk tulis entry.. last masa raya 2013,. masa tu arwah nenek ada lg.. skrg dh tk da.. nenek i miss you.. Al-fatihah.. :'(

I miss you so much...


ok back to topic.. apa itu kawan? kawan ialah kawan yg tak makan kawan.. >< hahahaaa .. sepanjang aku hidup 17 tahun lebih nk masuk 18 ni,, aku bnyak belajar pasal kawan.. ada yang baik ada yang buruk.. biasalah manusia.. semua melakukan kesilapan,, nobody perfect in this world.. :)






Rindu time nih xD















so.. ini lah kawan harok kawan gurau,, kawan ketawa semua ah... oh ye aku ada kenal sorang budak.. nama dia jehan adiba.. aku kenal masa kt giatmara... susah beb nk campur dgn org tk kenal n nk jadi kn kawan.. lama gak ah aku nk kenal dieorg kt sana.. jehan ni kira kawan first yang aku kenal kt giat.. dia pernah ckp yyg dia kenal aku so aku mcm WHAT?? you know me?? bila? kt mna?? n jawapan dia kt tusyen.. haa?? bila masa ada budk ni kt tusyen... napa aku tak pernah nampak?? haaa gitulah.. dia stalker terhebat .. semua dia stalk... hahaha budaknya pendiam.. tapi pergh kalau saiko org.. hahahaha kalah aku.. td dia request nak aku tulis yg cun-2 pasal dia.. ok ... 

-dia baik
-peramah
-mengada
-pelik
-menyeramkan..
-pandai


hahahaha.. jeb *nicknamedia* ... dia ni pangkat adiq2.. coz dia lahir bulan 12.. haa kau lama tk lama.. penghujung tahun dia lahir.. apa lagi jeb aku nk tulis ni?? *angkat-angkat kening* aku dh tk da idea xD so ini lah budaknyaa 

so this is JEB... haahahaha * yang pakai spec*
oh ye.. ingat lgi kak iqa??? masa bulan 2 itu hari bufday dia.. Happy birthday kak iqa.. moga panjang umur murah rezeki.. good luck tahun ni stpm.. buat bebetul.. :) you're the best akak.. hhahahaha.. jgn lupa pipah disini ok? :) ..
Happy Birthday kak! :)






ok sampai sini sahaja penulisan blog yg dh lama tk ditulis.. yg dh lama tk di jenguk... bila2 ada masa InsyaAllah ada entry yg lebih menarik dri ni.. :)  sekian.. Assalamualaikum :)



Yang ikhlas :D..




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK NUR AFIFAH N F N F,,,,