FrIeNd

Tuesday, 13 August 2013

RAYA ^__^


Assalamualaikum dan hye!



     Firstly teruja sgt sbb hari ni free dn boleh tulis entry :) oh ye sebelum tu dh siap HOMEWORK? belom? ok wahai adiq-2 semua sila buat hw dh nk naik sek ni.. :) then wahai akak form 5? dh baca buku? kn dh nk trial, baca buku k jgn malas-2 :) kah kah kah. *k tk lawak* ==' haa k back to topic..raya? pernah dengar? mestilah pernah kn? bnyak kali kn? now story about raya not about anything.. *amboi speaking* xD
    
     So first raya sgtlah AWESOME. best sgt dpt duit raya dpt jumpa sedara mara dpt beraya banyak rumah.. :) n yes yg gila kamera sedaramara pon ramai gak ;) dh besar semua sporting.. :') haa ni gambar raya masa tu biarlah gamba yg menceritakan segalanya :)











     see? ramai kn.. tp tk lah ramai, pada aku ni bru separuh yg balik belum semua org, diaorg dtg raya kedua, n ramai yg dh pi marhaban masa tu, so tk pe ni je yg ade tetap meriah rumah nenek.. :)

     lps raya pertama habis ,, aku pergi rumah nenek belah mama.. n yes aku sedih bila pergi sana dh tk de lagi seorg yg bergelar atok,.. kalau dulu atok yg bukk pintu rumah bila aku balik kampung.. kalau dulu aku peluk atok kuat-2 walaupon baru bapa hari tk jumpa. kalau dulu aku cium atok sampai je rumah atok.. aku pernah terfikir untuk dpt tu semua , tp tu mustahil kn? :'( tu hanya angan-2 :'( atok i miss u so much.. teringin nk salam atok nk cakap "atok selamat hari raya" teringin sgt sgt teringin!

Atok Selamat hari Raya :'( *kesat air mata* Al-fatihah ..

so ini lah kerja part time aku berposing xD hahaha ni raya belah mama n walaupon tk ramai sedara mara bila kesebelas-belas cucu nenek balik riuh satu rumah ! :D Moment yg tk dpt dilupakan :)



 






k sampai sini je.. oh btw SELAMAT HARI RAYA ! Maaf Zahir & Batin :) sorry kalau pernah terkasar bahasa ,, halal kan makan minum aku.. :') maaf lagi sekali... Assalamualaikum .. ^__^
I Wish I can write New Entry again *wakaka sepeking oi sepeking* xD kah kah kah terabur bi aku.
Yang berpuasa 6 tuh Selamat Berpuasa dan Selamat Berbuka :)

oh satu lagi.. Gajah? Happy Birthday..
moga panjang umur murah rezeki. :) belajar betul-betul..
good luck for you Life :) n  KEEP CALM AND BE STRONG GIRL :) selamat hari lahir!
dan Selamat Hari Raya maaf zahir & batin.. kosong-kosong tau :) 


 Assalamualaikum n bye semua.. :) Thanks for reading my blog thank you very much... :D

Yang Ikhlas ^__^

1 comment:

  1. Visit my blog and follow

    mambomacho.blogspot.com

    I am new guy i this site hope you can help me...thanks

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAK MILIK NUR AFIFAH N F N F,,,,